De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Golden lion 24 inch 6-speed jongens blue  123kinderfietsen

Golden lion 24 inch 6-speed jongens blue

Zoals bekend, staan de nieuwe Golden Lion jongensfietsen voor kwaliteit en zijn goed betaalbaar. Deze Golden Lion 24 inch met 6 versnellingen jongensfiets is nu uitgevoerd met een half open kettingkast, leuk design op een stevig frame en een veilige terugtraprem. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren. Wij hanteren bij deze Golden Lion fiets altijd de laagst mogelijke prijs, u betaalt dus nooit te veel voor deze kwalitatief goede jongensfietsen.

Ean: 8717185958874

Sku: FK200

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: Binnen 10 werkdagen

Bezorgkosten: 29.50

Prijs 295.00

Bekijken in de winkel »


Golden lion 24 inch 6-speed jongens blue koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.