De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Giant liv envie advanced 2014 purple gold  123sportfietsen

Giant liv envie advanced 2014 purple gold

De Giant Envie Advanced herdefinieert de betekenis van het woord 'snel'. De fiets is gebouwd na jarenlange research&ontwikkeling en testritten door rijdsters zoals de snelste professional op de planeet, multi-wereldkampioene Marianne Vos. De Liv/giant's 3F-ontwerpfilosofie werd gecombineerd met baanbrekende aerodynamische innovaties zoals de AeroSystem Shaping-technologie en het SpeedControl SLR remsysteem. Het Advanced-grade composite frame is handgebouwd en voorzien van een OverDrive 2 balhoofdbuis voor een messcherp stuurgedrag. Alles bij elkaar is dit de ultieme aero-machine voor sprints, sprinttriatlons en dagelijkse training op de weg.

Ean: 8717611673913

Sku: 40002416

Kleur: Paars,Zwart

Bezorgtijd: Direct

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 4799.00

Bekijken in de winkel »


Giant liv envie advanced 2014 purple gold koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.