De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Fsir vouwfiets 20 inch unisex 9v v brake wit  internet-bikes

Fsir vouwfiets 20 inch unisex 9v v brake wit

FSIR Vouwfiets 20" uitgevoerd met: Kleur: wit Frame: aluminium Versnellingen: 9 versnellingen (SRAM-9SP-S500RD Impulse Technology) Remmen: Promax V-brakes Voorvork: aluminium Zadelpen: aluminium Stuur: aluminium Wielmaat: 20" Bandenmaat: 20 x 1.75 Velgen: aluminium, dubbelwandig Gewicht: 10,1 kg Maximale belasting: 105 kg Afmetingen opgevouwen: 90 x 40 x 65 cm (LxBxH) De FSIR-bike is de vouwfiets, opnieuw uitgevonden. De FSIR neemt afstand van het scharnierende frame van traditionele vouwfietsen. In plaats daarvan vouwt hij met het slimme geïntegreerde draaisysteem. Het ene moment fiets je net als op een gewone fiets, het andere moment heb je de FSIR opgevouwen tot een klein pakketje en ben je klaar om verder te reizen met de auto of het openbaar vervoer. Je bergt de FSIR gemakkelijk op in de auto, thuis of op kantoor. Deze vouwfiets is niet alleen robuust en oersterk, maar ziet er ook nog eens geweldig uit.

Ean: 8714868032647

Sku: 445151

Kleur: Wit

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 699.00

Bekijken in de winkel »


Fsir vouwfiets 20 inch unisex 9v v brake wit koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.