De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Ferrini formentera  matrabike

Ferrini formentera

De Ferrini Formentera is de perfecte fiets om een sportieve tocht mee te maken. Door het rechte stuur en verstelbare stuurpen heeft de Formentera net iets meer comfort dan de traditionele racefiets. De fiets beschikt over een licht gewicht aluminium frame in combinatie met een Shimano Claris achter derailleur. De schifters van Microshift zorgen er voor dat de 24 versnellingen soepel schakelen. Als u snel fiets wilt u ook snel stil staan, daar zorgen de race remhoeven voor op het moment dat deze aangrijpen op de dubbelwandige aluminium velgen. Pluspunten: + Aluminium frame + Verstelbare voorbouw + 24 versnellingen In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U hebt al een fietsverzekering vanaf €16,- per jaar.

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 349.00

Bekijken in de winkel »


Ferrini formentera koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.