De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Fastrider stuurtas aquadus zwart 23 x 16 x 26 cm  internet-bikes

Fastrider stuurtas aquadus zwart 23 x 16 x 26 cm

FastRider stuurtas Aquadus Op zoek naar een sportieve fietstas waarmee je gemakkelijk op de kaart kan kijken? Deze stuurtas van FastRider heeft een speciaal doorzichtig vak voor jouw kaart. Zo fiets en lees je tegelijkertijd de kaart. Het vak is afneembaar en waterdicht, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat de kaart nat wordt. De stuurtas heeft een verstelbare en afneembare draagband, waardoor de tas ook handig te gebruiken is zonder fiets. De stuurtas heeft een Fast Lock systeem en is geschikt voor bevestiging op stuurpennen van 22,2 tot en met 28,7 mm. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: waterdicht polyester, tarpaulin Inhoud: 9 liter Afmeting: 23 x 16 x 26 cm (L x B x D)

Ean: 8717565523494

Sku: 20062021

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 51.25

Bekijken in de winkel »


Fastrider stuurtas aquadus zwart 23 x 16 x 26 cm koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.