De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Fastrider dubbele fietstas riva 32 liter zwart/rood  internet-bikes

Fastrider dubbele fietstas riva 32 liter zwart/rood

FastRider dubbele fietstas Riva Deze fietstas met een stoere uitstraling is gemaakt van waterafstotend polyester en zorgt ervoor dat je veel bagage op jouw fiets mee kunt nemen. De fietstas heeft gespsluitingen en handige reflecterende stukken. Zo rijd jij altijd veilig door het verkeer. De fietstas is geschikt voor een bagagedrager met een breedte van 17 cm. Specificaties: Kleur: zwart/rood Geslacht: unisex Materiaal: polyester Afmeting per tas: 37 x 14 x 31 cm (L x B x D) Inhoud per tas: 16 liter Totale inhoud: 32 liter Deze fietstas is geschikt voor een elektrische fiets.

Ean: 8717565530249

Sku: 20202008

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 48.95

Bekijken in de winkel »


Fastrider dubbele fietstas riva 32 liter zwart/rood koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.