De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Duracell achterlicht 3 led batterij rood  internet-bikes

Duracell achterlicht 3 led batterij rood

Duracell Achterlicht 3 LED Dit achterlicht past op iedere fiets. De LED lamp werkt op batterijen, deze worden meegeleverd. Het achterlicht heeft twee functies: flits en constant. Het achterlicht is waterdicht. Het achterlicht bevestig je door middel van de bijgeleverde houder. De houder is geschikt voor een diameter van 18 tot 24 mm. Kleur: Rood Materiaal: Kunststof Gewicht: 166 gram Afmeting: 4 x 3.5 x 7 cm Inclusief Batterijen (2x AAA) Twee functies ( flits en constant)

Ean: 0884620009144

Sku: 088462000914

Kleur: Rood

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 7.55

Bekijken in de winkel »


Duracell achterlicht 3 led batterij rood koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.