De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Ds elektrische tweewielerlift 220v  internet-bikes

Ds elektrische tweewielerlift 220v

Electrische tweewielhijser 220v. Onmisbare tool in de werkruimte van de vakman, op snelle en veilige manier de juiste werkhoogte instellen. Handige bedieningsunit, voorzien van een noodstop en ingebouwde rem. Takel voorzien van een eindeloop-switch beveiliging, hijsbanden hebben een werklengte van 3,0 meter. 2 standaard haken met nodige bescherming om lakschade te voorkomen. Met handleiding, nagenoeg onderhoudsvrij. Maximaal 100kg laadgewicht.

Ean: 8718807035874

Sku: HIJSER

Kleur: Rood

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 810.00

Bekijken in de winkel »


Ds elektrische tweewielerlift 220v koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.