De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Desire siena 28 inch 50 cm heren 3v rollerbrakes blauw  internet-bikes

Desire siena 28 inch 50 cm heren 3v rollerbrakes blauw

Desire Siena 28" herenfiets uitgevoerd met: Framemaat: 50 cm Kleur: chiba blauw Frame: staal Versnellingen: Shimano Nexus 3 versnellingen Shifter: Shimano shifter Remmen: Shimano rollerbrake achter, V-brake voor Voorvork: vast Standaard: Ursus King enkele standaard Zadel: elastomeer Spatborden: kunststof met RVS stays Crank: full alloy silver Naven: aluminium (achter), aluminium (voor) Zadelpen: aluminium Stuur: Humpert Verlichting: batterijverlichting voor en achter Accessoires: bel, snelbinders Wielmaat: 28 inch Gewicht: ca. 20 kg De Desire Siena is een sportieve stadsfiets; ideaal voor vervoer in de stad. Deze fiets is voorzien van een degelijk stalen frame, zodat de fiets tegen een stootje kan. Door de combinatie van de Shimano Nexus 3 en rollerbrake is de Siena uitermate geschikt voor de drukte in de stad. De achterdrager is zowel voor kinderzitjes als bagage geschikt. De fiets wordt geleverd met een stabiele zijstandaard zodat je de fiets overal neer kunt zetten.

Ean: 8718807703964

Sku: BI16000534

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 325.00

Bekijken in de winkel »


Desire siena 28 inch 50 cm heren 3v rollerbrakes blauw koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.