De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Cyclus balhoofdfreesgereedschap dubbelfrees 1 1/8 (34mm)  internet-bikes

Cyclus balhoofdfreesgereedschap dubbelfrees 1 1/8 (34mm)

Balhoofdfreesgereedschap compleet met dubbelfrees. 1 1/8" (34 mm) Gegarandeerd vlak frezen, zonder kantelen. max. lengte balhoofdbuis: 190 mm max. freesdiepte: 15 mm max. buiswanddikte: 4 mm Info: Deze frees zorgt voor exact coaxiaal vlakke cuppassing op de balhoofdbuis. M.b.v. de veer is er een constante druk op de frees, waardoor haperingen worden voorkomen. Gebruik de frees uitsluitend in een kloksgewijze richting en gebruik altijd voldoende én de juiste snij-olie. Tip: vóór het frezen; verwijder de eventuele chroomlaag om voortijdige slijtage van de frees te voorkomen.

Ean: 8590831220026

Sku: GE9255

Kleur: Zilver

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 134.95

Bekijken in de winkel »


Cyclus balhoofdfreesgereedschap dubbelfrees 1 1/8 (34mm) koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.