De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Cross arezzo deluxe  matrabike

Cross arezzo deluxe

De Cross Arezzo Deluxe is een elektrische herenfiets met een lichtgewicht aluminium frame waarbij de bekabeling netjes in het frame is weggewerkt. Het schakelsysteem van deze elektrischefiets heeft 7 versnellingen die worden bedient door het Shimano Altus systeem.Verder is deze elektrische fiets voorzien van een voorvering, een V-brake remsysteem, verstelbare stuurpen, gel zadel, sportieve handvaten en aan de voor en achterzijde een LED verlichting op batterij. De sterke 36V en 10Ah Samsung Lithium Ion batterij zit weggewerkt onder de bagagedrager van de fiets. Met een volle batterij fiets u gemakkelijk afstanden tot 100km (maximaal bereik). Op het LCD display zit een batterij indicatie, gereden km indicatie, km/per uur aanduiding, niveau trapondersteuning en een verlichtings indicatie. Aan de linkerkant van het stuur kunt u de trapondersteuning instellen, hierbij heeft u de keuze uit 5 trapondersteuningen, ook is deze elektrische fiets uitgerust met een walk assist functie. Pluspunten + Samsung 10Ah accu + Shimano afmontage + Licht gewicht Aluminium frame + LCD Display Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd. In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. Helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

Kleur: Black and blue

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1079.00

Bekijken in de winkel »


Cross arezzo deluxe koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.