De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Cortina speed 2017 nd8 rb black graph matt heren  123herenfietsen

Cortina speed 2017 nd8 rb black graph matt heren

De nieuwe Cortina Speed 2017 herenfiets is een echter urban allrounder. Geschikt voor in de stad en daarbuiten. Ideaal voor korte en middellange ritten. Scheur door de straten met je nieuwe Cortina Speed met de nieuwe en supersterke 'belt aandrijving'. Hij is namelijk uitgevoer met de Continental Drive System (CDS) Eco die overigens ook nauwlijks onderhoud nodig heeft, én gaat tot vier keer langer mee dan een reguliere fietsketting. Welke kleur kies jij?

Ean: 8717185978049

Sku: CS8BNDH56BGM

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: Direct

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 809.00

Bekijken in de winkel »


Cortina speed 2017 nd8 rb black graph matt heren koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.