De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Cangoo groovy 24 inch 42 cm unisex 7v terugtraprem oranje  internet-bikes

Cangoo groovy 24 inch 42 cm unisex 7v terugtraprem oranje

Cangoo bakfiets Groovy Wil je een compacte bakfiets die qua ruimte en handigheid niet onder doet aan een standaard bakfiets? Ga dan voor deze bakfiets van Cangoo! De bakfiets ziet eruit als een cruiser en hiermee kom je op iedere bestemming relaxt aan. Dankzij de geavanceerde hydraulische remmen en de zeven versnellingen wordt remmen en optrekken een feestje. In de bakfiets kun je vier kinderen vervoeren. Als jouw kinderen er niet inzitten of je vervoert er maar twee, dan kan je één van de bankjes inklappen. Hierdoor kun je meer ruimte creëren als je het nodig hebt. Het achterwiel van de Cangoo Groovy is een 24 inch en de maximale draagkracht is 140 kilogram. Waar ga jij naartoe met de kids? Algemene specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Materiaal frame: staal Materiaal velg: aluminium Materiaal spatbord: aluminium Wielmaat voor: 20 inch Wielmaat achter: 24 inch Framemaat: 42 cm Stuurpen: vast Zadelpen verend: nee Voorvork verend: nee Gewicht: 50 kg Specificaties bak:

Ean: 8718924882467

Sku: 270-oranje-1089(2dozen)

Kleur: Oranje

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 69.00

Prijs 1180.00

Bekijken in de winkel »


Cangoo groovy 24 inch 42 cm unisex 7v terugtraprem oranje koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.