De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Bobike voorzitje mini zonder bekleding bruin  internet-bikes

Bobike voorzitje mini zonder bekleding bruin

Bobike Voorzitje. De Bobike Mini fietszitjes zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar of 9 tot 15 kg. De kinderstoeltjes zijn uitgevoerd met een driepuntsgordel met veiligheid sluiting. Het zitje is uitgerust met verstelbare voeten bakjes en eenvoudig verstelbare gordel. Bobike fietszitjes zijn zeer veilig en gekeurd volgens EN 14344. Bobike Mini + kinder zitjes worden geleverd inclusief: - Zonder bekleding - Bobike Mini Montageblok. - 2 Bobike Voetenbakjes (in kleur van het zitje). - 2 Bobike Voetenriempjes (zwart). - Benodigde bouten en plaatjes voor bevestiging van de voetenbakjes. - Bobike Gordel. - Montagesleutel. - Splitpen. - Handleiding.

Ean: 8718807466623

Sku: KGS-63

Kleur: Bruin

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 37.95

Bekijken in de winkel »


Bobike voorzitje mini zonder bekleding bruin koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.