De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Bellelli rabbit fietszitje voor wit sportfix  internet-bikes

Bellelli rabbit fietszitje voor wit sportfix

Bellelli Rabbit fietszitje voor - Fietsstoeltje voor voor op de fiets. - Geschikt voor kinderen tot een maximum gewicht van 15 kg - Ruime voetsteunen die contact met de wielen voorkomen - Kinderveilige gesp, makkelijk met één hand vast- en los te maken, verstelbaar in twee posities - Veiligheidsgordels kunnen in hoogte en breedte worden aangepast en zijn voorzien van schoudervullingen - Hoogte van de voetsteunen altijd aanpasbaar - Uitgerust met een geperforeerd en beluchte rugconstructie - Goedgekeurd door EU veiligheids- en kwaliteitstests (TUV and GS, EN14344) Wordt geleverd incl. Sportfix bevestigingssysteem. Dit systeem is geschikt voor framebuizen met een diameter van 30 tot 55 mm. Kleur: wit (let op: wordt geleverd met rode voetsteunen en rood kussentje)

Ean: 8020092007468

Sku: 01RBTS0020

Kleur: Wit

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 49.95

Bekijken in de winkel »


Bellelli rabbit fietszitje voor wit sportfix koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.