De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Basil shopper blossom roses 19 liter zwart  internet-bikes

Basil shopper blossom roses 19 liter zwart

Basil Blossom Roses shopper Deze vrolijke, van waterafstotend polyester gemaakte fietstas is ideaal om boodschappen mee te doen. De Basil Shopper is makkelijk mee te nemen en is goed draagbaar door de handige hengsels. De tas is voorzien van binnenvoering en heeft aan de voorkant een ritsvak. U bevestigt de Shopper aan uw fiets middels een Hook-on-systeem, dat netjes verborgen kan worden achter een rits. Zo blijft de tas nergens achter haken wanneer u deze meeneemt en is niet te zien dat u eigenlijk een fietstas bij u heeft. De Basil Shopper heeft een inhoud van 19 liter en is voorzien van dubbele reflectiestrepen op beide zijkanten, zodat u altijd goed zichtbaar bent. Specificaties: Inhoud: 19 liter Kleur: zwart Basil code: 17531 Materiaal: polyester Afmetingen: 33 x 16 x 38 cm (LxBxH)

Ean: 8715019175312

Sku: RT2847

Kleur: Roze

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 32.75

Bekijken in de winkel »


Basil shopper blossom roses 19 liter zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.