De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Basil malaga pakaftas 13 liter zwart (17006)  internet-bikes

Basil malaga pakaftas 13 liter zwart (17006)

Basil Malaga pakaftas De van waterafstotend polyester gemaakte fietstas Malaga is een handige pak-aftas van Basil. De enkele fietstas is eenvoudig mee te nemen en te bevestigen middels kunstof haken. De tas is voorzien van dubbele reflecterende strepen en heeft een inhoud van 13 liter. De zijflappen zijn verzwaard zodat er geen water naar binnen kan lopen. De tas heeft ook een verzwaarde handgreep. De Malaga is eenvoudig te sluiten en te openen met kliksluitingen. Heeft u een E-bike? Let dan op de plek van de accu. Deze shopper kan waarschijnlijk alleen gebruikt worden als de accu niet op de plek van de bagagedrager zit. Specificaties: Materiaal: waterafstotend 600D polyester Bevestiging aan de zijkant bagagedrager d.m.v. kunststof haken. Dubbele reflecterende strepen. Inhoud: 13 liter Kleur: zwart Afmetingen: 32 x 13 x 29 cm (LxBxH)

Ean: 8715019170065

Sku: RT2621

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 20.90

Bekijken in de winkel »


Basil malaga pakaftas 13 liter zwart (17006) koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.