De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Basil fietsmand cento achter afneembaar mat zwart 30 liter  internet-bikes

Basil fietsmand cento achter afneembaar mat zwart 30 liter

Basil fietsmand Cento Neem jouw spullen voortaan mee in deze handige fietsmand van Basil! De fietsmand wordt door middel vier haken op de bagagedragers Racktime, I-Rack of Carrymore geplaatst. De fietsmand is afneembaar, waardoor hij ideaal is voor het doen van boodschappen. Bovendien heeft de Basil Cento een handige draaghendel. Zo is de mand ook te voet gemakkelijk mee te nemen. Specificaties: Kleur: mat zwart Geslacht: unisex Materiaal mand: aluminium Inhoud: 30 liter Afmeting: 46 x 32 x 20 cm (L x B x H)

Ean: 8715019112287

Sku: RM2054

Kleur: Matzwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 39.95

Bekijken in de winkel »


Basil fietsmand cento achter afneembaar mat zwart 30 liter koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.