De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Basil fietsmand cento achter afneembaar 27 liter bruin  internet-bikes

Basil fietsmand cento achter afneembaar 27 liter bruin

Basil fietsmand Cento Neem jouw spullen voortaan mee in deze handige fietsmand van Basil! De fietsmand is geschikt voor de bagagedragers Racktime, I-Rack of Carrymore. De fietsmand is afneembaar, waardoor hij ideaal is voor het doen van boodschappen. Bovendien heeft de Basil Cento een handige draaghendel. Zo is de mand ook te voet gemakkelijk mee te nemen. Specificaties: Kleur: donkerbruin Geslacht: unisex Materiaal mand: staal, pvc Inhoud: 27 liter Afmeting: 45 x 30 x 20 cm (L x B x H)

Ean: 8715019200168

Sku: RM2053

Kleur: Donker Bruin

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 31.95

Bekijken in de winkel »


Basil fietsmand cento achter afneembaar 27 liter bruin koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.