De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Axa rls 115 cm insteekkabel  matrabike

Axa rls 115 cm insteekkabel

De AXA Kabel RLS is 115cm en ideaal om je fiets aan een fietsrek,paal of hek aan vast te bevestigen en beveiligen. Het bevat een kunstof mantel zodat je fiets niet bekrast wordt. Deze kabel is als een extra aanvulling op het AXA Defender veiligheidsslot. De kabel is 10mm dik en is corrosiewerend en je krijgt geen krassen op de lak van uw fiets. Het is handig oprolbaar en u kunt het makkelijk monteren met de twee klembeugels. Let op, deze kabel is uitsluitend te gebruiken met een AXA Defender ringslot!

Ean: 8713249111520

Sku: 8713249111520

Kleur: zwart

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 6.95

Prijs 17.50

Bekijken in de winkel »


Axa rls 115 cm insteekkabel koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.