De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Axa rlr 90 cm insteekkabel  matrabike

Axa rlr 90 cm insteekkabel

De AXA kabel RLR is een handig oprolbare kabel die voorzien is van een kunstof mantel als extra veilige aanvulling op het Defender veiligheidsslot. Een handig oprolbare kabel voorzien van kunststof mantel als extra veilige aanvulling op het Defender veiligheidsslot. De Insteekketting, die gebruikt wordt om uw fiets vast te zetten aan een lantaarnpaal of hek, heeft een stalen ketting met een schakeldikte van 5,5mm. De lengte van de gehele kabel is 90cm. De AXA Defender insteekketting heeft de kleur zwart. De AXA Defender insteekketting is diefstalvertragend en verhoogt de beveiliging van uw fiets. Note: het veiligheidsniveau is alleen van toepassing in combinatie met gebruik van een De AXA Defender ringslot. Productkenmerken Stalen kabel 10 mm. Voor extra protectie. Lengte 90cm. Met kunststof antraciet omkleding. Corrosiewerend en geen krassen in de lak van de fiets. Handig oprolbaar.

Ean: 8713249111575

Sku: 8713249111575

Kleur: zwart

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 6.95

Prijs 12.95

Bekijken in de winkel »


Axa rlr 90 cm insteekkabel koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.