De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Axa newton nt110  matrabike

Axa newton nt110

De Newton NT110 is een ketting voor dagelijks gebruik, uitermate geschikt om uw fiets kort tot middenlang te parkeren of om als tweede slot te gebruiken. Dit kettingslot heeft een goede kwaliteit als het gaat om knipkracht van de schakels aangezien deze van gehard staal zijn gemaakt. De Newton NT110 maakt gebruik van een handige geïntegreerde slotkop met automatische click in functie. Dit houdt in dat u de sleutel niet hoeft te draaien om het slot te sluiten. De Newton wordt geleverd met 2 sleutels en u kunt via de internationale online sleutelservice altijd een reservesleutel nabestellen. Deze ketting is voorzien van chique RVS details, wat hem een aanwinst maakt voor elke fiets. De sterke polyester hoes zorgt voor bescherming van uw fiets tegen eventuele beschadigingen.

Ean: 8713249188669

Sku: 8713249188669

Kleur: zwart

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


Axa newton nt110 koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.