De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Axa koplamp luxx 70 aan/auto/uit led dynamo zwart  internet-bikes

Axa koplamp luxx 70 aan/auto/uit led dynamo zwart

Axa Luxx 70 Koplamp. Met de extreme lichtopbrengst van 70 lux, gecombineerd met standlicht, is de Luxx70 een van de veiligste keuzes voor fietsverlichting. De LED technologie met een levensduur van meer dan 50.000 uur, gecombineerd met de zeer heldere 70 lux lichtopbrengst zorgen dat de weg goed verlicht is en andere weggebruikers u ook goed zien. Dankzij de heldere lens straalt het licht ook uit naar de zijkant, zodat u ook zichtbaar bent voor verkeer dat u van opzij nadert. De optionele standlicht (parkeerlicht) functie zorgt ervoor dat u ook in stilstand zichtbaar blijft, doordat uw lamp nog 4 minuten blijft branden. De robuuste houder van de Luxx70 is geschikt voor vele wegtypes en zorgt voor een stevige verankering van uw koplamp aan uw fiets. - LED voorlicht - Werkt op een dynamo - Inclusief kabels - Zorgt voor een sterke lichtbundel: 95 meter 'zien' en 6000 meter 'gezien worden' - Zeer sterke 70 lux LED verlichting, meer dan 50.000 uur levensduur - Grote lichtdistributie:

Ean: 3379939871959

Sku: RV0941

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 55.50

Bekijken in de winkel »


Axa koplamp luxx 70 aan/auto/uit led dynamo zwart koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.