De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Axa kettingcijferslot rigid met nylon hoes 1200 x 3,5 mm zwart  internet-bikes

Axa kettingcijferslot rigid met nylon hoes 1200 x 3,5 mm zwart

AXA kettingcijferslot Rigid De AXA Rigid is een basis kettingslot met codebediening, welke geschikt is voor het afsluiten van uw fiets als u slechts kort weg bent. De code kan eenvoudig naar persoonlijke wens worden ingesteld en is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat de ketting is voorzien van een stevige polyester beschermhoes wordt uw fiets niet beschadigd. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal ketting: staal Materiaal hoes: nylon Lengte ketting: 120 cm Diameter ketting: 3,5 mm Gewicht: 315 gram Met zelf-veranderende persoonlijke 4-cijferige code.

Ean: 8713249232287

Sku: RS3666

Kleur: Zwart

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 9.85

Bekijken in de winkel »


Axa kettingcijferslot rigid met nylon hoes 1200 x 3,5 mm zwart koop je o.a bijPrijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.