De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Altec fat bike allround 20 inch 29 cm jongens 7v schijfrem grijs  internet-bikes

Altec fat bike allround 20 inch 29 cm jongens 7v schijfrem grijs

Altec FAT Bike Allround 20" fiets uitgevoerd met: Framemaat: 29 cm Kleur: grijs/ geel Frame: aluminium Versnellingen: 7 versnellingen, derailleur Achterderailleur: Shimano Tourney TX Remmen: Shimano Tourney TX schijfremmen Wielmaat: 20 inch Banden: 20 x 4.0 Voorvork: vast Gewicht: ca. 12 kg De Altec Fat Bike is een echte allround 'fun bike'. Door de extra brede banden en het lichte frame is dit een ideale fiets voor elke ondergrond. De Fat Bike komt echt tot zijn recht in bossen en op het strand maar is ook ideaal te gebruiken op straat. Door zijn lichte frame en wendbaarheid is deze fiets een echte allrounder.

Ean: 8718807633247

Sku: 20621

Kleur: Grijs

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 9.95

Prijs 390.00

Bekijken in de winkel »


Altec fat bike allround 20 inch 29 cm jongens 7v schijfrem grijs koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.