De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Alpina cargo 20 inch 2016 hunter green jongens  123kinderfietsen

Alpina cargo 20 inch 2016 hunter green jongens

Het mooie aan de nieuwe Alpina Cargo 20 inch is dit eigenlijk een verkleinde versie is van de grote transportfietsen. Nu kan ook jij met je ouders en vrienden op pad en samen er op uit op je nieuwe Alpina Cargo. Nu met een handige voordrager in verschillende trendy kleuren, een veilige terugtraprem én een fijne handrem voor. Maak je nieuwe Alpina Cargo kinderfiets nu af met een leuk mandje of krat, deze zijn beschikbaar in verschillende vormen en groottes. Hier kun je bijvoorbeeld je school- of sporttas kwijt. Hoe handig kan het zijn!?

Ean: 8717185959246

Sku: ACGJ20HG

Kleur: Groen

Bezorgtijd: Direct

Bezorgkosten: 15.00

Prijs 229.00

Bekijken in de winkel »


Alpina cargo 20 inch 2016 hunter green jongens koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.