De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Cyclus ponstang spatbordgat  internet-bikes

Cyclus ponstang spatbordgat

Cyclus ponstang voor spatbordgat. De spatbord ponstang is jarenlang een geliefd gereedschap geweest in de werkplaats van de tweewielerspecialist. Bij het monteren van een nieuw spatbord is deze tang ontzettend handig. De tang was jaren uit de branche verdwenen, maar keert weer terug. De nieuwe spatbord ponstang is ook nog eens verbeterd ten opzichte van vroeger, door de handige haak waarmee de tang eenvoudig is vast te zetten en de verwisselbare stift. Hierdoor is slijtage van de stift geen probleem meer.

Ean: 8718807418301

Sku: 2066

Kleur: Blauw

Bezorgtijd: 5 werkdagen

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 46.75

Bekijken in de winkel »


Cyclus ponstang spatbordgat koop je o.a bij







Prijzen

Overzicht van fietsen en fietsonderdelen van de betere fietswinkels!

Welkom bij fietsen & onderdelen24! Op deze website vindt u de fietsen en fietsonderdelen van de betere/grotere winkels op het internet. Eenvoudig besteld u een nieuwe / 2e-hands fiets, mountainbike of onderdeel voor uw racefiets bij de goedkoopste winkel. Ook voor fietsbanden, fietskarren, fietshoezen en stickers bent u hier op de juiste plek! De onderdelen en fietsen worden keurig bij u thuis afgeleverd wanneer u dat wenst

Zoek uw fiets of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de fietswinkelprijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor de nieuwe fiets.